10 asiaa, joista pidän!

Kristiinan blogista löysin kivan ja kiinnostavan haastepostauksen; 15 asiaa, joista pidän! Typistin omani 10 asiaan. Ne on helppo luetella vai onkohan?

Kevät, kesä, tulkaa jo!

Vapaus – mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan vapautta ja omaa rauhaa. On aivan mahtavaa olla vapaa turhista päänsisäisistä rajoitteista ja muiden ihmisten luomista pakollisuuksista ja sovinnaisuuksista, joita ei itse voi hyväksyä. Arvostan valtavasti omaa rauhaa ja omaa tilaa, ja vapautta tehdä mitä itse haluaa.
Terveys – myös terveyttä arvostaa näin semi-vanhuksena entistä enemmän. Täytyy vaan tehdä kaikkensa, että pysyisi terveenä vielä pitkään, mielellään vuosikymmeniä, ettei joudu minkään ”palveluntuottajan” armoille.
Liikunta – liikunta tuo aivan valtavasti iloa ja hyvää mieltä elämääni. Parhaat hetket koen ryhmäjumppatunneilla, juoksulenkillä ja pyörän selässä. Aivan upeaa mitä hyvää liikunta tekee sekä mielelle että kropalle. 
Valo – kesästä kaipaan eniten valoa. Mitä vanhemmaksi tulen (vanhenemisteema jyllää…), sitä pahemmalta tuntuu pimeä vuodenaika…. vihaan talvea, mutta senkin kestää, kun tietää millä kamalan talviahdistuksen voi kompensoida.

Ilo silmälle – the Ordinary.

Kosmetiikka

Lue koko postaus tästä