10 faktaa minusta + arvonnan voittaja


Nyt olisi taas luvassa hieman kosmetiikkahöpinöistä poikkeavaa postausta, sillä oon jo pitemmän aikaa kerännyt ylös pieniä faktoja itsestäni ja nyt oon vihdoin saanut kokonaisen postauksen näistä aikaiseksi! Mä tykkään lukea tällaisia faktapostauksia muiden blogeista ja oonhan mä itsekin toteuttanut näitä aiemmin. Näistä oppii kivasti uutta bloggaajasta ja vaikka näitä faktoja ei ookaan ehkä helppo keksiä, putkahtelee niitä aina satunnaisesti mieleen ja nyt on tosiaan postaus vihdoin kasassa! Tässä siis 10 pientä faktatietoa musta:

♥ Kirjoitan ilmeisesti suhteellisen nopeasti tietokoneella, kun varmaan jo viisi työkaveriakin on kysyneet töissä, että miten ihmeessä mä kirjoitan näin nopeasti. Toki niitä virheitäkin tulee, mutta siis mulle tuli yllätyksenä, että osa työkavereista piti outona sitä, etten katso näppäimistöä kirjoittaessani? Mä en edes muista koska olisin viimeksi joutunut tekemään niin.
♥ En juo kahvia enkä teetä ja tää aiheuttaa välillä pieniä ”kiusallisia” tilanteita vaikkapa mennessä kylään jonkun luo. Just kaikissa juhlissa ja kekkereissäkin oletetaan, että aikuiset juo sitä

Lue koko postaus tästä