10 hassua kysymystä

*Chloe tuoksu saatu
Bongasin Zaza’s Petals blogista kivan haasteen ”10 hassua kysymystä”. Tässä haasteessa on hieman poikkeuksellisia kysymyksiä, joten oli kiva lähteä vastaamaan haasteeseen. 
1. Imetkö hiuksiasi?
En ole koskaan imenyt hiuksia tai pitänyt hiuksia hermoleluina. Purin kyllä kynsiä 19-vuotiaaksi asti, mutta kun luin ”Eleet ja ilmeet kertovat” kirjasta, miten kynsien pureskelu on signaali muille epävarmuudesta, siinä kohden tahdonvoimaa löytyi niin paljon, että vaihtoehtoisesti kynsien pureskelun kauhea koukku tai muille paljastuminen, niin muille paljastumisen pelko voitti. 

Mikä kaikki tuntuu nyt ihan hullulta, mitä väliä, että on välillä epävarma, jokainen meistä tuntee epävarmuutta ja omalle epävarmuudelle tai epävarmalle tilanteelle voi nauraa. 

On niin jänniä nämä kasvojen menettämisen pelot, tunteet joita vieläkin tunnen vieraampien ihmisten parissa. Sanotaanko, että mieluusti jopa välttelen ihmisiä, jotka tuntuvat hieman ”pelottavilta” ja kasvojen menettämisen vaara on. Tyyppejä, jotka katsovat nenänvartta pitkin, kun hölmöilet, jotka ovat nostaneet itsensä jollekin ihme jalustalle. 
2. Petaatko pedin joka aamu?
Vielä ihan pari vuotta sitten aina petasin. Aina. Sitten

Lue koko postaus tästä