10 hassua kysymystä!

Bongasin joskus aikoinaan tällaisen kysymys-vastaus -setin Makeup by Eija Nordlundin blogista. Monenlaiset kysymys-vastaus -setit on meitsin mieleen…. minä-minä-minä, heh!

1. Imetkö hiuksiasi? En! Enkä ole koskaan imenytkään. Hiusten imeminen on ihan vieras ajatuksenakin (ja sitä paitsi etova), mutta ehkä jotkut harrastavat sitäkin. Joskus nuorempana, siis kouluaikoina, nypläsin ajatuksissani hiuksiani samalla, kun luin läksyjä tai katsoin televisiota tai muuten ollessani hyvin keskittynyt. 
2. Petaatko pedin joka aamu? Aivan varmasti! En voisi jättää sänkyä petaamatta, koska sekainen huusholli ei käy laatuunsa. 
3. Mikä on suosikkilaulusi? Voi sentään, suosikkilaulujahan on vaikka millä mitalla, minkä takia on lähes mahdotonta nimetä vain yhtä. Nykyisin musiikin kuunteluni on lähes nollatasolla, mutta tempaisen nyt off the top of my head tähän Donna Summerin Hot Stuff -biisin ihanalta 1980-luvulta (tosin taisi ilmestyä jo 1979). Donna Summer oli nuoruuteni yksi suosikeista; aivan huippuhyvää discomusaa!
4. Mitä mietit, kun istut yksin autossa? Minulla ei ole autoa, joten ei tule oltua yksin autossa, eikä minkäänlaisia mietteitäkään sen puoleen. Jos

Lue koko postaus tästä