10 KESÄKUUN PARASTA

Vaate: Pellavapaita oli pelastus tässä kuussa. Pellava on kesällä loisto materiaali sen hengittävyyden sekä mukavuuden vuoksi. Pellavapaita sopii lähes kaiken kanssa ja suoraan sanottuna on ehdoton vaatekappale kesällä.

Näky: Monena iltana on tullut ihailtua upeita auringonlaskuja. Niistä ei koskaan saa tarpeeksi ja joka kerta on pakko räpsäistä kuva tai parikin talteen. Erityisesti punertavat auringonlaskut ovat upeita <3

Ostos: Täällä Lappeenrannassa jälleen sulkeutui yksi ihana lemppari liikkeeni. Loft Modan loppuuunmyynnistä bongasinkin todella ihanan Chloén farkkuhameen, joka on niin ihana, etten kestä! Toivottavasti pian saan täällä blogin puolella esiteltyä sen asukuvien muodossa teille 🙂

Instagram-tili: @mikaelasundlov Instagram-tili on ihanan inspiroiva! Saan häneltä paljon inspiraatiota muun muassa asuihin.

Aikaansaannos: Maaliskuussa lopetin salilla käymisen hetkeksi ja nyt kesäkuussa olen pikku hiljaa saanut itseäni potkittua sinne takaisin. Pidin tosissaan muutaman kuukauden taukoa salilla käymisestä ja nopeasti huomaa, jos ei salilla ole tullut käytyä hetkeen. Nyt hieman on vielä rytmi hakusessa, mutta kyllä se taas tästä lähtee!

Kauneustuote: Tässä

Lue koko postaus tästä