10 suosituinta postausta viime vuonna

Monissa blogeissa pyöri vuodenvaihteen tienoilla kirjoituksia viime vuoden luetuimmista postauksista. Itse toteutin kyseisen postauksen syksyllä koko blogin historian ajalta ja ajattelin, etten käy ollenkaan läpi viime vuoden tilastoja, koska suurin osa postauksista olisi kuitenkin samoja. Huvikseni vertailin kuitenkin tuloksia ja huomasin, että tähän tulikin paljon muitakin postauksia eikä vain niitä samoja. Pidemmittä puheitta, näitä te luitte viime vuonna eniten!

1. Diagnoosi vaikka väkisin
Viime vuoden luetuin postaus käsitteli ihmisten pakonomaista tarvetta diagnosoida itselleen ties mitä sairauksia. Tämä postaus on yksi mun luetuimmista koko blogihistorian ajalta ja toisaalta en yhtään ihmettele, koska moni oli mun kanssa samaa mieltä ja olen muutenkin puhunut tästä aiheesta monien kanssa. 

2. Ohi syyskuun
Rehellisesti sanoen, en ymmärrä miten tämä postaus on ollut viime vuoden toiseksi luetuin postaus. Tämähän oli vain kuukausikatsaus? Syksyllä jaksoin kyllä panostaa Instakuviin normaalia enemmän ja niissä on ihanan lämmin tunnelma.

3. Viimeaikojen parhaita paloja
Tässä on toinen niin tavallinen postaus, joka kuitenkin on kivunnut yhdeksi viime vuoden

Lue koko postaus tästä