10 x paras sarja juuri nyt


Kaipaatko lisää katsottavaa rauhalliseen koti-iltaan tai sadepäivän varalle? Onko kaikki suosikkisarjat jo katsottu moneen kertaan eikä uusia lemppareita tunnu löytyvän?

Tsekkaa alta minun tämänhetkiset suosikkisarjat – ehkä niiden joukosta löytyy se uusi lemppari, joka naulitsee sinut tiiviisti sohvannurkkaan!


The Affair (Netflix, HBO)
Toisen romaaninsa kanssa kipuilevan opettajan ja henkilökohtaisesta tragediasta toipuvan tarjoilijan sivusuhteesta ketkeytyy kutkuttava ihmissuhde- ja rikosdraama, jonka kolme tuotantokautta ovat koukuttaneet minut ihan täysin, kiitos yllättävän ja nerokkaasti toteutetun tarinankerronnan. Neljäs tuotantokausi ilmestyy HBO:lle ihan näillä näppäimillä (18.6.), enkä malta odottaa jatkoa Allisonin ja Noahin tarinoille.

Alppimaja (Netflix)
Kuusiosainen ranskalainen minisarja sijoittuu pieneen, idylliseen kylään Ranskan Alpeille. Syrjäiseen lomamökkiin kokoontuvat lapsuudenystävät joutuvat vastatusten menneisyyden synkkien salaisuuksien kanssa, ja väki alkaa vähentyä yksi kerrallaan.

The Bible (Netflix)
Vaikka ei erityisen uskonnollinen olisikaan, kannattaa ehdottomasti lisätä tämä katselulistalle. Kymmenosainen, visuaalisesti vaikuttava ja näyttävästi toteutettu sarja käy upeasti läpi Vanhan ja Uuden Testamentin tärkeimmät tapahtumat ja kohokohdat, ja toimii myös yleissivistävän tietopakettina. Viimeisen jakson kohdalla iskee epäusko, nytkö tämä

Lue koko postaus tästä