10 x syyskuun kivoimmat


… eräänä sunnuntaina teimme syysretken Poriin rapsuttelemaan Kirjurinluodossa asustelevia alpakoita, lampaita ja vuohia. Alpakat olivat tosin kiinnostuneempia voikukanlehdistä kuin taputtelusta, mutta vuohia sai sitten silitellä senkin edestä. Oli ihanan lämpöinen syyskesän päivä ja Pori näytti parhaat puolensa.

… osallistuin kukkiensidontakurssille, mikä oli ollut minulla mielessä jo pitkään. Yläasteella kukkakaupassa opitusta ei ollut mielessä enää mitään, ja aluksi sommittelin kukkasia aika lailla kieli keskellä suuta. Muutama tunti kukkakimppua väsätessä meni aivan huomaamatta ja kukkien kanssa pää tyhjeni täysin kaikista muista ajatuksista.

… Askon 100-vuotissynttärialeista bongasimme meille vihdoin sängynpäädyn 40 % alennuksella. Tekonahkaista valkeaa sängynpäätyä on etsitty kissojen ja koirien kanssa jo vuosikaudet, mutta yleensä päätyjen hinnat ovat olleet turhan korkeita. Nyt odotus palkittiin ja pääty toi makuuhuoneeseen heti ripauksen hotellifiilistä.

… vietettiin perheeni kanssa ehkä tähän mennessä hienoimpia mökkikauden päättäjäisiä. Koristeltiin laituria vaaleanpunaisilla paperilyhdyillä, ulkotulilla ja värikkäillä venetsiakynttilöillä, jotka valaisivat kauniisti pimenevää syysyötä. Tuolle illalle sattui vielä upea auringonlaskukin – siihen oli hyvä päättää

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliSylivauva
Seuraava artikkeliNumerot portaisiin