10 X VIIME AIKOJEN POSITIIVISET

Heipsan ja ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille ♥ Vaikka ulkona onkin aivan ihana sää, mun tämän päivän ulkoilut ovat jo ulkoiltu. Pelkkä matka autolle oli työn ja tuskan takana tuon liukkauden takia! Vaikka mä odotankin kevättä todella innolla, en voi sanoa pitäväni juuri tästä vuoden ajasta, kun lumet alkavat sulamaan ja jokapaikassa on super liukasta. Mä nimittäin pelkään kaatumista ihan tajuttomasti! Rento sunnuntai koneen ja Netflixin parissa ei kyllä haittaa mua juuri nyt yhtään, viime päivinä on nimittäin taas sattunut ja tapahtunut sen verran, että ihan kiva vain ladata akkuja viltin alla! Mutta nyt itse postauksen aiheeseen eli viime aikojen positiivisiin juttuihin!

♥ Uudet sisustushankinnat. Sisustushimo on ottanut musta jälleen kerran vallan ja tällä hetkellä haluaisin laittaa kaiken ihan uusiksi. Uudessa kodissa on sen verran paljon puuta sekä kiveä, ettei meidän entinen sisustus oikein iske tänne. Pikkuhiljaa olen vienyt kotia boheemimpaan suuntaan ja muuttanut värejä neutraalimpiin sekä luonnonläheisimpiin väreihin. Viherkasveja olen hankkinut

Lue koko postaus tästä