100 x Enää ei voi vaihtaa!

Enää ei voi vaihtaa -hääblogi on saavuttanut nyt 100. julkaistun blogipostauksen pisteen! Vuosi sitten heinäkuun 19. päivä aloitellessa en halunnut laskea liikaa painoa ja toiveita tälle blogille, sillä en ollut moneen vuoteen ylläpitänyt aktiivisesti blogia ja kirjoitin työkseni paljon erilaisia tekstejä (ja kirjoitan edelleen!), joten en uskaltanut toivoa, että jaksaisin päivittää tätä blogia kovinkaan aktiivisesti.

Toisin kävi ja alle vuodessa on nyt 100 postausta julkaistu. Se tekee noin kaksi julkaisua viikossa, välillä useammin välillä harvemmin. Kevään ja kesän ajan blogi on nyt vähän epäaktiivisempi ollut, mutta toivon, että kun syksy ja arki taas koittavat, niin häät painavat täysillä mielessä, jolloin tekstejäkin alkaa taas syntymään aktiivisempaan tahtiin!


Hääbloggaaminen on kuitenkin jo nyt antanut minulle hurjasti! Olen tutustunut uusiin ihmisiin ja päässyt kokeilemaan asioita, mistä en osannut haaveillakaan, kun aloittelin hääbloggaajan uraani vuosi sitten. Ehkä parasta, mitä tästä kaikesta on saanut, on uudet tuttavuudet sekä heidän kanssaan kehkeytynyt ”hengenheimolaisuus”. Se tunne on ihana, kun

Lue koko postaus tästä