100km myöhemmin

Miten paljon onkaan tämä kevät tuonut muutoksia tullessaan! Uutisissa on hehkutettu, kuinka ihmiset nyt hakeutuvat erilaisten soveltuvien ulkoliikuntamuotojen pariin ja pyöräily on yksi näistä kovan suosion lajeista. Pyörä- ja pyöräilytarvikekauppa käy kuin häkä, kuulemma. Nyt 100km myöhemmin en yhtään ihmettele miksi.

Meillä kuopus kasvatti viime talven itseluottamusta ja polkaisi eräs alkukevään kaunis päivä vihdoin itse liikkeelle. Silloin minunkin oli hankittava kiireesti oma pyörä, että pysyn koko muun perheen vauhdissa mukana. Sen jälkeen pyöräilyretkillä on käyty melkein joka päivä. Joskus jopa kahteen kertaan, koska mitäpä muutakaan sitä olisi lomautettuna kuin aikaa.

Kun työt sitten taas jatkuivat lopulta, tuntui yllättävän luonnolliselta olla hakematta paikallisliikenteen bussikorttia ja ilmoittaa kaikille, että minäpä polkaisen koko kesän töihin. Olin ajatellut, että alku on varmasti hankalaa, mutta ensimmäisen täyden viikon jälkeen voin nyt hyvillä mielin todeta, etten ole lainkaan lannistunut. Päinvastoin, viikko on ollut inspiroiva, motivoiva ja antanut hurjasti tsemppiä tulevaan. On käynyt selväksi,

Lue koko postaus tästä