11 ✗ parempi aamu

Aina ei voi nousta oikealla jalalla eikä aina myöskään saa nukuttua niin hyvin, ettei seuraavana päivänä kiukuttaisi. Tässä kuitenkin koottuna muutamat vinkit kuinka saada parempi aamu & päivä!
✗ Nuku hyvät yöunet. Hyvät yöunet ovat todella tärkeät. Niillä on iso merkitys omaan fiilikseen.✗ Herää ajoissa. Herää niin ajoissa, ettei sulla tule kiire ja voit tehdä aamurutiinisi rauhassa.✗ Venyttele kevyesti herättyäsi. Lempeä herätys koko kropalle.✗ Juo vettä. Kroppa kärsii yön jälkeen nestehukasta, joten aloita aamusi vedenjuonnilla.✗ Petaa sänky. Koti näyttää heti hieman siistimmältä, kun sänky on pedattu. Siistimpi koti tuo paremman fiiliksenkin.✗ Unohda puhelin. Elä avaa puhelinta heti herättyäsi. Facebook-päivitykset ja sähköpostit ehtii vielä odottaa.
✗ Tee lemppari aamupalaasi. Päivä ei voi lähteä huonosti käyntiin, kun saat lempppari aamupalaasi, eihän?✗ Suunnittele edellisenä iltana. Saat aamuun lisää aikaa, kun sun ei tarvitse aamulla miettiä mitä puet, mitä aamupalaa teet tai tehdä päivän to-do listaa. Hoida nämä edellisenä iltana niin säästyt aamukriiseiltä.✗ Pue päälle asu,

Lue koko postaus tästä