11 pientä kohokohtaa

Koska olen aika hajalla opiskelustressin takia ja koen päivä päivältä enenevissä määrin olevani riittämätön ja kehnonlainen, päätin lykätä tenttikirjan syrjään ja keskittyä hetkeksi käymään läpi viime viikkojen aikana tapahtuneita mukavia ja hienoja juttuja sekä tietysti miettimään myös tulossa olevia asioita, joita odotan innolla. Tänä aamuna nimittäin huomasin ajattelevani, että takana on vain viikkokausia jatkunutta sumuista ylikuormittuneisuutta, enkä voinut muistaa tehneeni mitään hauskaa vähään aikaan. Sehän ei tietenkään ole totta. Nyt on aika listata kohokohdat muutamalta viime viikolta ja hymyillä niille jokaiselle aivan huolellisesti.


1) Retkiviikonloppu Teijossa

Vietin mukavan talvisen viikonlopun Teijon kansallispuiston maisemissa. Aurinko paistoi, ja oli ihanaa olla jalkeilla ja ulkosalla kerrankin koko päivän lyhyt valoisa aika. Maa oli kuurankukkien koristelema. Lähdimme harjoittelemaan suunnistusta polkujen ulkopuolella rämpien. Päädyimme kauniin kallion laelle. Näimme teeren ja pyyn. Punatulkkujen ääntely soi kuulaana kuin kirpeä pakkasilma.

Nukuin teltassa mukavasti hurjasta tuulesta huolimatta. Heräsin aamulla lumisateen hiljaiseen, suloiseen ääneen. Mathildedalin ruukkikylä valmistautui jouluun, ja vierailimme mukavissa jouluisissa

Lue koko postaus tästä