12 ajatusta

Jonnan blogista kaapattu idea. Kiitos Jonna ja hän, joka tämän on alun perin luonut, kuka lieneekään!
Joku random kattoikkuna… ei liity meikäläisen huusholliini.

Asun: pikkukaupungissa Keski-Uudellamaalla kerrostalokolmiossa. Olen erittäin tyytyväinen sekä asuinpaikkakuntaani että kotiini. Junalla pääsen nopeasti Helsinkiin töihin. Muutoin en välitä aikaani Hesassa viettää, vaan olen selkeästi pikkukaupunkilainen. Luonto ja lenkkipolut löytyvät ihan kotinurkilta, mikä on minulle tärkeää. Viihdyn erinomaisesti.
Innostun: nykyään liikunnasta kaikista eniten. Rakastan vauhdikkaita ryhmäjumppatunteja ja juoksemista. Kaikki hyppimis- ja pomppisjumpat ovat parhaita, sekä lihaskuntorääkit. Ai, että miten mukavaa!
Ihailen: kaikkia pienellä palkalla pakertavia hoiva-alan ihmisiä.  Kyllä arvostus pitäisi näkyä palkassa huomattavasti enemmän, etteivät alan ihmiset kaikkoa muihin hommiin tai ulkomaille paremman tienestin perässä. Hoivatyö on meikäläisessä ikääntyvien yhteiskunnassa erittäin tärkeää, ja siihen pitäisi panostaa paljon, paljon enemmän.
Terveelliset herkutkin innostaa…

Haluaisin: pysyä terveenä ja vireänä vielä vuosikymmeniä. Tässä iässä sitä alkaa jo miettiä vanhuudenpäiviä hieman kauhunsekaisin tuntein, eikä vähiten maamme hoivatilanteen vuoksi.
Rentoudun: liikunnan parissa, tiätty. Lauantai- ja sunnuntaiaamun jumpat ovat

Lue koko postaus tästä