12 Kesäistä Kysymystä

Lueskelin Lindan blogista tällaisen hauskan kesäisen haasteen ja tässäpä olis nyt minun versioni siitä. Kuvitin postauksen muutamalla Juhannuksen kuvalla. Kuvissa esiintyvä mekko on ollut jo ihan hirmuisen monta vuotta mun luottoni, voisin väittää että mulla on ollut tuo varmasti jo yli 5 vuotta, mutta nyt tuon päivän jälkeen se päätyi viimein kirpparikassiin. Alushame alkaa olla jo melkoisen lyhyt, onhan se ollut jo pari vuotta, mut nyt mä siitä viimein päätin luopua. Ja kai sitä vaan pitää päivittää välillä luottoja. Etenkin kun ostohetkellä on ollut tyyliin kaksikymppinen.
Bloggailua kertyi muuten tuossa 15.7. seitsemän vuotta, hurjaa! Tässä sitä edelleen ollaan, vaikka tämä seitsemäs vuosi onkin ollut melkoista myllerrystä mielessäni blogin kohtalon suhteen. Yleensä oon julkaissut jotain spessua postausta blogiin liittyen, mutta tänä vuonna se nyt jäi. Ehkä taas ensi vuonna!

Mekko vai shortsit?Tänä kesänä oon rehellisesti sanottuna mennyt aika fifty fifty, koska helmoja (hameet) ja lahkeita (playsuitit) on tullut käytettyä aika tasaseen. Vastasin silti mekko,

Lue koko postaus tästä