12 x asu ja ajatus vuodelta 2017

Sä ansaitset ehdottomasti parempaa, jos jokin tekee sut onnettomaks. Oli kyse sitten työpaikasta, kumppanista, ystävästä tai mistä tahansa. 

Oot ihana, kaunis ja upee just noin! Kaikkien epävarmuuksien ja virheiden kera. Muista se, äläkä anna kenenkään väittää muuta.

Uskalla unelmoida, ja tee töitä niiden eteen. Koskaan ei voi tietää millon pääset askeleen lähemmäs sun tavoitteita.

Matkustele aina kun mahdollista. Tänä vuonna mun ulkomaan matkat jäi yhteen Pariisin reissuun, mut sekin oli aivan ihana ja muistorikas matka!

Nauti elämästä, älä stressaa turhista. Kaikki järjestyy aina. Ja ihan oikeesti. Lupaan lukea tän lauseen joka kerta vuonna 2018 kun jokin tuntuu aivan mahdottomalta.

Nauti kesästä. Tää on mun vinkki ensi vuodelle. Elin ehkä parhaimman kesän ikinä, ja ensi kesänä mennään vielä kovempaa. Lähde sinne reissuun, osta ne festariliput ja nauti kaikesta siitä auringosta ja ystävistä mitä irti saat!

Pidä kiinni sulle tärkeistä ihmisistä. Vaikka välillä tuntuu että joku tyyppi etääntyy sun elämästä, niin pidä siitä kahta kauheammin kiinni. 

Kaikki tekee virheitä. Jos et tee virheitä, niin miten sä koskaan edes onnistuisit missään?

Ole oma itsesi, ja jos se ei riitä niin voi voi. Mä oon vaan mä, enkä muuksi muutu.

Osta se hiton kirkasvalolamppu! Hullukaan pärjää täällä Suomen syksyn pimeydessä ilman moista.

Tutustu uusiin ihmisiin ennakkoluulottomasti. Oon saanut tänä vuonna niin monta hyvää ystävää, vaikka en ois koskaan uskonut näihin tyyppeihin tutustuvani.

Elämässä joutuu välillä tekee sellasia juttuja, joista ei vaan yksinkertaisesti pidä. That’s life.
Nää on mun ajatuksia tästä vuodesta. Tää vuosi on opettanut ihan älyttömästi, mutten vois olla onnellisempi. Karistan ilomielin vuoden 2017 pölyt hartioilta ja lähden ajamaan kohti Tahkoa ihanien ystien kera. Ens viikolla on uusi vuosi, ja uudet kujeet!
Ihanaa uutta vuotta just sulle, pitäkää hauskaa! xx

Lue koko postaus tästä