12 x On my mind right now

Liian monta jouluruuhkan täyttämää työpäivää, mutta onneksi niitä on enää jäljellä kaksi.
Puuttuva joulufiilis, jota ajattelin alkaa etsimään vasta aaton aattona kun nappaan pikkuveljen matkaan ja mennään kotikotiin. 

Kuitenkin yksi huippukiva ilta duunikavereiden kanssa, pojat sai hesen kassankin naureskelemaan kun halusivat ottaa kaikki valmiina olevat hampurilaiset mukaan aamu neljältä. Niitä oli ainakin kolmekymmentä.

Ihana pikkujouluilta Vero Modassa Lauran & Mariannen kanssa, josta metsästin tän ”No bra club” -paidan. Marianne osti samanlaisen, koska onhan tää nyt ihana!

Ton illan jälkeen mulla ja Mariannella jatkui matka Karri Koiran ja Gasellien keikalle, jossa oli älyttömän hauskaa! Tanssittiin ittemme ihan loppuun keikkojen jälkeen D.R.E.A.M dj’n tahtiin, huh!

Yksi kappale jääkiekkopelejä, jonka jälkeen suunnattiin dinnerille ihanan Jennin kanssa. Tällaisia treffi-iltoja lisää kiitos!

3 x reissua uuteen Kauppakeskus Seppään, ja millään niistä kerroista en yhtäkään lahjaa saanut hankittua! Onneksi tein eilen täsmäiskun keskustaan, ja nyt mullakin on kaikki lahjat plakkarissa.

Rakas maailmanmatkaaja Anniina saatu kotiin, hullua että kolme kuukautta meni noin nopeasti! Ihanaa saada paras ystävä takaisin Suomeen.

Häämöttävä Tahkon reissu uutena vuotena. Huhhuh, siitäkin tulee kyllä jonkin sortin retki, ainakin kun viime vuotta muistelee.

Outoa stressiä, vaikka kaikki onkin ihan hyvin ja järjestyksessä. Stressaankohan muidenkin joulustressin?

Helpottunut olo kuitenkin, että tää vuosi on kohta ohi, ja ensi vuonna odottaa uudet kujeet! Ulkomaan matka, Ruisrock ja Kygon keikka on ainakin varmasti suunnitelmissa.

Jacket NAKD     T-shirt Vero Moda     Jean Bik Bok     Shoes Nelly

Ja viimeisenä, kuitenkin vaikka se fiilis puuttuu, niin joulu! Muistan jo tammikuussa haaveilevani uudestaan joulusta, ja nyt se on täällä. Eniten joulussa mun sydäntä lähellä on perhe, ruoka ja yhdessä olo. Mitä sitä muuta tarvitsee? Muutamasta lahjastakin oon innoissani, sellaisista joita saan ja sellaisista joita oon antamassa.

Mulla on tosiaan tänään ja huomenna vielä töitä, mut sit mäkin rauhoitun kokonaan. Joten, näillä puheilla toivotan teille kaikille oikein ihanat joulut, syökää hyvin ja nauttikaa! xx

Ps. Nappaako tää t-paita sulle yhtä paljon kuin mulle?

Lue koko postaus tästä