12X KUVIA PUHELIMESTA

1. Kävin viime sunnuntaina pikaisesti Helsingissä ja Helsingin Tuomiokirkko on mielestäni ehdottomasti yksi Helsingin kauneimmista rakennuksista. Jokaisesta kuvakulmasta saa siitä rakennuksesta aina niin ihania kuvia! Ylipäätäänsä Helsinki on erittäin kuvauksellinen paikka 🙂

2. & 3. Ostin H&M jokin aika sitten kuvissa näkyvän bleiserin. Pidän yleensä bleisereistä enemmän auki, mutta tämän bleiserin malli sallii myös kiinni pitämisen ja lisäksi olen nyt testaillut pariin kertaan myös koristaa asua parilla eri vyöllä. Vyö bleiserissä näyttää monilla niin todella kivalle, mutta en nyt oikein tiedä toimiiko se tämän bleiserin kanssa vai ei.

4. Heräsin muutamia viikkoja sitten aamuyöllä ihanaan auringon paisteeseen ja päätin ikuistaa tilanteen avaamatta lähes ollenkaan silmiä 😀 Aika hyvin sain kuvan napattua täysin unisena, ellei lasketa, että tämän jälkeen tiputin puhelimen suoraan naamalleni!

1. Huoneeni vieressä on pieni huone, josta on käynti huoneeni lisäksi yhteen eteiseen, tupaan ja välikeittiöön. Tässä tilassa on yksi eräs tyhjä nurkka, johon on välillä hieman vaikea keksiä jotain järkevää, joten eräs ilta laitettiin siihen äitini kanssa vaaterekki vanhasta puukepistä sekä laatikoista löytyneistä köydenpätkistä 🙂

2. & 3. Pulsan Asema on paikka, jossa suosittelen kaikkia piipahtamaan! Kummallista, että nyt vasta tässä kesän aikana siellä tuli piipahdettua ensimmäisen kerran, vaikka lähes naapurikylässäkin asun eikä paikka kovin kaukana ole. Pulsan Asema on Lappeenrannan Pulsassa keskellä maalaismaisemaa ja siellä on muun muassa ihana kahvila ja sisustusliike <3 Kuvissa on yksi siellä olevista myymälöistä sekä ihana kahvittelukuva, kakut ja muut kahvilan herkut ovat siellä taivaallisia!

4. Ilta-ajelut parasta tekemistä!


1. Torstaina alkoi koulu ja jo toinen vuosi lukiossa käynnistyi. Palasin kouluun ihan iloisin mielin, koskaan ennen en ole ollut näin iloinen koulujen alkamisesta. Niin outoa olla taas tutun arjen parissa ja varsinkin itse koulussa, luokassa istumassa. Toivon todella, että saadaan olla koulussa nyt syksyllä eikä missään vaiheessa tarvitsisii siirtyä etäopiskeluun.

2. & 3. Käyn ehkä kerran tai kaksi kesässä nopeasti mustikassa, mutta kauaa en siellä kuitenkaan viihdy 😀 Metsässä marjojen sijaan enemmän tykkään kuvailla sekä hätystellä ötököitä ja muita härnääjiä tiehensä 😀 Tupasvillat ovat usein yksi kuvauskohteeni!

4. Cloettalta tuli pr-lahjana iloinen yllätys postiin, paketti täynnä Cloettan syksyn uutuuksia 🙂

Lue koko postaus tästä