12X KUVIA PUHELIMESTA

1. Hortensiat ovat yksiä kauniimpia kukkia mitä tiedän ja meille kotiin ostettiinkin parisen viikkoa sitten ensimmäiset kesäkukat. Kukat piristävät päiviä niin paljon!

2. & 3. Auringonlaskut ovat olleet monena iltana todella upeita, että pariin otteeseen on täytynyt lähteä niitä kameran kanssa kuvailemaan. Eiköhän tänä kesänä tule useampikin auringonlasku -ja nousu kuvailtua.

4. Tilasin itselleni sekä veljelleni yllätykseksi Fazerilta patukkaboksin. Olemme molemmat heikkoja suklaalle ja minusta ainakin tämä oli kiva juttu 🙂

1. Tosiaan kun olen hyvin heikko suklaalle, jos satun leipomaan jotakin niin useimmiten lopputulos sisältää suklaata. Leivoinkin äitienpäiväksi suklaajuustokakun ja koristelin sen vielä vadelmilla, pensasmustikoilla sekä suklaarouheella.

2. Kummipojan kanssa aikaa viettämässä 🙂

3. Vaaleanpunainen taivas <3

4. Meillä kotona aloitetaan pian tekemään pientä remppaa ja muun muassa kylpyhuone sekä vessa pistetään täysin uusiksi. Uusia pintoja ja kalusteita katsellessa onkin viime aikoina aikaa mennyt.


1. Skootterilla ajaminen on kivaa, mutta onneksi pääsen välillä ajamaan jo autolla ja toivottavasti kortti olisikin taskussa loppuvuodesta.

2. Olen aina keväällä tahtonut mennä Helsinkiin kuvaamaan Roihuvuoreen upeita kirsikankukkia, mutta aina jokin on estänyt. Tänäkään vuonna ei nyt päässyt sinne, mutta onneksi löysin täältä pari pientä kirsikkapuuta. Kirsikankukat ovat niin upeita kukkia!

3. Pelasin viimeksi syksyllä jalkapalloa ja nyt tällä viikolla. En todellakaan ole mikään urheilija, enemmänkin jo lähes toivoton tapaus, vaikka sainkin pari maalia aikaan 😀

4. Tässä jäätelö minun makuuni, juuri tarpeeksi suklainen. Viime aikoina on aika useasti tarttunut kaupasta mukaan jäätelö jos toinenkin.

Lue koko postaus tästä