15 kysymystä -haaste

Erilaiset blogilistasivustot ovat kyllä mahtava keksintö! Olen itsekin löytänyt niistä mitä mielenkiintoisia blogeja ja blogitekstejä. Jälkimmäiseen törmäsin taas viime viikolla, kun näin 15 kysymystä -blogihaasteen Queen of Eve -blogissa. Ja koska rakastan blogihaasteita, minun oli pakko tarttua tähänkin! Tässä omat vastaukseni 15 kysymykseen:
1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta. Inhosin koulunkäyntiä yläasteaikana, mutta kauppiksessa ja ammattikorkeakoulussa olin melkein hikari. 😀
2. Mitkä ovat huonoja puoliasi? Ehdottomasti temperamenttisuus ja suorasukaisuus! Koen myös, että olen välillä liian herkkä ja kova stressaamaan ihan joka asiasta.
3. Mikä sinussa ihastuttaa muita? Sanoisin parhaiksi puolikseni auttamisenhalun, luotettavuuden, tunnollisuuden ja huumorintajun.
4. Oletko viime aikoina nolannut itsesi julkisesti, missä ja miten? En ole varmaan koskaan nolannut itseäni julkisesti.
5. Millaisia harhaluuloja some-minääsi liittyy? En edes tiedä, mitä some-minästäni luullaan. Totuus kuitenkin on, että bloggaajana olen täysin oma itseni.
6. Miten toivoisit tapaavan tulevan poikaystäväsi tai miehesi? En toivo enkä halua enää tavata muita miehiä. Nykyinen poikaystäväni on minulle se oikea.
7. Mikä

Lue koko postaus tästä