15 Kysymystä Hiuksista

Bongasin Kosmetiikkakatrin blogista tämän mielenkiintoisen haastepostauksen, joka liittyy hiuksiin! Mähän kävin muutama viikko sitten kampaajalla tekemässä vähän aiempaa radikaalimman muutoksen omiin blondeihin kutreihini, kun tyvi värjättiin kokonaan tummaksi ja pituudet tummanharmaiksi. Hiukset ovat tyveä lukuun ottamatta tästä jo vaalentuneet ja haalistuneet jonkin verran, mutta muutos oli joka tapauksessa odotettu ja toivottu. Haasteisiin vastaaminen on mulle muutenkin hurjan mieluista, vaikka viime aikoina näihin on tullut vastailtua selkeästi aiempaa harvemmin. Mutta pidemmittä puheitta mennään suoraan haasteeseen:

1. Hiustyyppi?Mulla on suhteellisen ohuet, hennot ja piikkisuorat hiukset. Blondaaminen on tehnyt niistä myös melko kuivat, mutta hyvillä hoitoaineilla siitäkin selvitään.
2. Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein? Mun vakkarikampaaja on ollut äitiyslomalla jo pidemmän aikaa, joten nyt olen joutunut turvautumaan muiden taitoihin. Käyn kampaajalla yleensä kerran 2-3 kuukauden aikana. Yleensä ollaan lähempänä sitä kahta kuukautta, mutta joskus vähän venähtää. En siis värjää tai leikkaa hiuksiani lainkaan itse, joten väli olisi hyvä pystyä pitämään edes kohtalaisena, mutta mun kampaajareissuni maksavat

Lue koko postaus tästä