16 KUVAA PUHELIMESTA

1. Kesäkuussa piipahdin Elimäellä ihastelemassa Mustilan alppiruusupuistoa. En tiennytkään aikaisemmin, että Elimäellä onkin tuollainen ihana paikka!

2. Juhannuksen aikoihin kävin myös Helsingissä. Ajoin itse täältä Helsinkiin ja keskustassakin ajo meni mutkitta. Minusta jopa tuntuu, että Helsingissä oli paljon helpompi ajaa kuin täällä Lappeenrannassa 😀

3. Tänä kesänä en ole paljoa notkunut jäätelökioskeilla ja se ei ole yleensä tapaistani. Kesän aikana olen syönyt kioskilta vain kaksi irtojäätelöä! Jäätelön syönti on siis kummallisesti vähentynyt tältä osalta, mutta kaupasta sitä menee edelleen ihan kiitettävästi.

4. Juhannusruusut sekä muun muassa sireenit kukkivat tänä kesänä aivan mielettömän upeasti! Kunpa näitä kukkia voisi ihastella pidempäänkin 🙂

1. Olen aina halunnut käydä golfaamassa ja nyt pari kertaa olen niin tehnytkin kavereideni kanssa tässä parin kuukauden aikana. Golfaaminen on minusta todella kivaa ja joka kerta huomaa aina vähän kehittyvän ja oppivan lisää.

2. Suosikki hiusasusteeni on hainhammas tällä hetkellä. Yleensä pidän harvoin hiuksiani kiinni, mutta nyt asiat ovat olleet toisin.

3. & 4. Veneilyä mahtavana kesäpäivänä ja Unon pelailua.1. Kävin pari viikkoa sitten ajelemassa Haminassa kummieni luona ja eräällä kadulla olikin ihanat kukat 🙂

2. Pyöräilyshortsit ovat olleet tänäkin kesänä suosikkini. Usein olenkin yhdistänyt ne nyt pellavapaitaan, joka on minusta yksi täydellisimmistä yhdistelmistä.

3. & 4. Tämän hetken lemppari laukkuni. Sain tämän monia vuosia sitten kummiltani lahjaksi, mutta nyt vasta tämä on päässyt käyttöön.


1. Don Papa Satama on ollut tänä kesänä yksi suosikki ruokapaikoistani. Heidän Katto terassille on ihana mennä nauttimaan hyvästä säästä sekä ennen kaikkea maukkaasta pizzasta.

2. Pitkän muutaman kuukauden tauon jälkeen olen palannut salille. Ihan normaaliin rytmiin en ole vielä päässyt, mutta viimeistään syksyn tullen ehkä taas on täysin rytmi kunnossa.

3. Kaverini ihanan koira Urho 🙂 En ole hirveä koirien ystävä, mutta kyllä pienet koirat silti hieman sulattaa sydäntä…

4. Nurmikon leikkaaminen käy kesäisin jopa ihan pienestä treenistä 😀

Lue koko postaus tästä