16X PHONE SNAPSHOTS

1. Kuinka monta meikkivoidetta voi yksi ihminen omistaa? Kävin läpi hetki sitten meikkivarastojani ja löysin seitsemän pelkästään Lumenen samaa meikkivoidetta. Näiden lisäksi minulla on vielä pari muuta Lumenen meikkivoidetta sekä kaksi muun merkin. Täytyisi ehkä käyttää vanhat jämät loppuun ennen kuin heti ryntää ostamaan uutta…

2. Niin kauniin näköistä aina ilta-auringon aikaan <3 Tykkään lähteä lenkille ilta-auringon paistaessa ja joskus on ihanaa kävellä myös pelloilla ja metsissä.

3. Musiikin toisella kurssilla täytyy nyt soittaa tai laulaa lauluista pieniä pätkiä opettajalle ja sen myötä olenkin taas innostunut soittamaan enemmän. En ole vuosiin soittanut ollenkaan esimerkiksi harmoonia, joka meiltä löytyy, joten olikin jo aika taas hieman soitella ja parantaa taitoja.

4. Sain testiin yhteistyön merkeissä kaksi ihanaa Faith In Naturen Aloe Vera- sarjan shampoota. Nämä shampoot ovat nyt ehdottomasti suosikkejani, sillä nämä muun muassa tuoksuvat todella hyville! Lisää näistä ihanista tuotteista löytyykin minun Instagramin puolelta 🙂

1. En erityisemmin pidä valkosuklaasta ollenkaan, mutta tässä Kolmen Kaverin kevään uutuus jäätelössä se toimi todella ihanasti! Tykkäsin tästä jäätelöstä todella paljon ja valkosuklaata oli juuri sopivasti yhdistettynä kotimaisten vadelmien kanssa <3 Tästä tuli juuri uusi lempi jäätelöni!

2. Viimeisimpien viikkojen lookkia. Olen nyt useasti lähtenyt kauppaan tai hakemaan paketteja tässä samassa asussa. Niin outoa kun ei tarvitse pukeutua ollenkaan ihmeellisesti juuri nyt.

3. Ihanaa, kun säät ovat viimein antaneet myöten ajella skootterilla.

4. Opiskelut etänä jatkuvat yhä ja ainakin minulle tämä etäopiskelu on paljon haastavempaa. Minulle on vaikeaa välillä keskittyä näin kotona ollessa, mutta onneksi saan kyllä hommat aina hoidettua, vaikka nyt ne vievätkin paljon aikaa sekä voimia.

1. Sänky on juuri nyt paikka, jossa tulee vietettyä eniten aikaa. Parasta on vain loikoilla sängyssä ja katsoa samalla esimerkiksi Netflixiä.

2. & 3. Olen liikkunut viimeisimmän parin kuukauden aikana todella paljon. En ole ikinä ollut kovin ulkoilma tyyppiä, mutta nyt olen mielelläni lähtenyt hyvällä säällä tuulettelemaan aivoja metsiin ja muualle. Ulkoilu ja raikas ilma on auttanut todella hyvin pitämään nyt mielen paketissa.

4. Jodilius on ollut pelastajani, sillä tässä viime aikoina on meinannut taas tuttu vaiva, eli kynsivallintulehdus iskeä. Aikaisemmin olen kerran joutunut syömään ihan antibiootit sen hoitamiseen sekä käymään jalkahoitajalla ja enää en tuota tahdo kokea. Vaiva on tuttu ollut minulle jo vuosien ajan ja nyt päätin ensi kertaa kokeilla kehuttua jodiliuosta. Jodilius onneksi tepsi ja aionkin käyttää tätä tuotetta jatkossakin heti kun tuntuu tulehdus iskevän.


1. Olen aina syönyt vähän hedelmiä, mutta nyt oon taas päättänyt petrata, kun huomasin pystyväni syömään taas omenaa, päärynää sekä kiiviä ilman mitään allergisia oireita. Olen nyt syönyt joka päivä tällaisen kulhollisen hedelmiä, tässä kulhossa minulla oli mangoa, omenaa, banaania sekä viinirypäleitä.

2. Katsoin viime viikonloppuna Netflixistä putkeen kaikki Rahapajan kaudet ja en yhtään ihmettele, kuinka tämä on yksi suosituimmista sarjoista tällä hetkellä. Juoni ja koko sarja on niin käsittämättömän upeasti toteutettu.

3. Onneksi nämä viikot eivät ole menneet ihan makoiluksi koko ajan vaan olen tehnyt myös oikeita töitä, haha! Esimerkiksi olin jo lauantaina heti aamulla tekemässä polttopuita. Tämä näky oli aika ihmeellinen.

4. Tämä nyt ei ole oma kuva, mutta bongattuani tämän Instagramista oli minun pakko laittaa tämä itselleni puhelimeen taustakuvaksi. Usein ja varsinkin nyt näin koronan aikaan mussutan ruokaa ja herkkuja lähes jatkuvasti, vaikka ei edes olisi nälkäkään. Tämä on siis minulle täydellinen muistutus, sillä kyllä joskus sitten huomaa kropasta minne ne herkut ovat kadonneet 😀

Lue koko postaus tästä