17. luukku: Hyvää – vegaanista – joulua!


Kirja, johon pari vuotta sitten ihastuin ja rakastuin, on saanut uusintapainoksen. Hyvää Joulua on tullut ilostuttamaan meitä jouluihmisiä päivitetyllä teoksellaan.
Sieltä se taas pilkisti, joulumieli nimittäin. Ei se joka joulu tule samanlaisena ja aina se hieman harmittaa jos joulumieli on hukassa. Ei siihen tunnetilaan pääsemiseen välttämättä tarvita mitään isoa asiaa, se on vain se jokin juttu, joka auttaa pääsemään tiettyyn vireystilaan. Enää en ole viitsinyt asiaa niin kovasti stressata mutta kun avasin tämän kirjan, tunsin kihelmöivän joulun tunteen läikähtävän sydämessäni.
Uusittu painos eroaa aiemmasta siten, että tähän on lisätty runsaasti ohjeita vegaaniseen ruokavalioon. Moni kasvissyöjä on varmasti kiitollinen kasvisversioista joulupöydässä ja meille kaikkiruokaisille on aina mukavaa saada uusia ideoita ja vaihtelua perinteisten jouluherkkujen rinnalle. 
* Portobello-tattipatee* Blinivohvelit linssipunajuuritartarilla, lämpimällä kaalisalaatilla ja hummuksella* Kokonaisena paahdettu kukkakaali (näyttää tosi hyvältä, tekisi mieli kokeilla heti!)* Voipapu-tryffelikeitto* Sipulikeitto * Kahvi-suklaajäädyke ja kookoskinuskisekä monta muuta vegaaniseen jouluun sopivaa reseptiä.
Muutoin kirja noudattaa samaa linjaa kuin ensimmäinenkin painos. Asian voi tiivistää otteeseen, joka

Lue koko postaus tästä