18. luukku: Ainu-arvonta

Kaupallinen yhteistyö

Kotimainen Ainu valmistaa erilaisia tuotteita vauvoille, lapsille, sekä imettäville äideille. Laajan tuotevalikoiman lisäksi Ainulla on niinkutsuttuja Ainu-neuvojia, he ovat terveydenhoitajaksi koulutettuja ammattilaisia, jotka vastaavat lapsiperheitä askarruttaviin kysymyksiin niin netin kautta kuin puhelimitsekin. 
Samulla on tällä hetkellä ikää kahdeksan kuukautta, joten saimme hänen testattavakseen sekä ruokailuun, että muuhun elämään käytettäviä tuotteita. 

Kaksiosainen kulho Ainu MAM feeding bowl: Kahteen osaan jaettu kulho pitää hyvin ruoat erillään, tämä oli usein mukana. Sisälle on helppo kätkeä vaikka maissinaksuja ja muita käteviä naposteltavia. Astianpesukoneenkesto on ehdoton kaltaiselleni tiskaamisen välttelijälle. 
Nokkamuki/tuttipullo Ainu MAM Trainer+: Nokkamuki ja tuttipullo samassa paketissa. Pehmeä nokkaosa helpottaa nokkamukinkäytön opettelua, kun pureskelemalla suuhun saa tippoja. Kahvat ehdottomat, kun pienet kädet opettelevat itse pitämään pullosta kiinni. Jälleen astianpesukoneenkestosta plussaa! 
Lusikat ja säilytyskotelo Ainu MAM feeding spoon and cover: Tästä tuli oma suosikkini. Näppärä tapa kuljettaa hoitolaukussa kahta lusikkaa mukana. Koteloon tosiaan saa kaksi lusikkaa, lisäksi lusikoiden välissä on muovinen osa, joka erottaa ne toisistaan. Likainen lusikka pysyy hyvin

Lue koko postaus tästä