1v kuvaukset talvella

Mikä onkaan parempi paikka ottaa kuvia lapsista kuin luonto. Se antaa ilmiömäiset lavasteet, tunnelman ja valon ihan itsestään. Olimme joulun aikaan vanhempieni luona, joten päätettiin samalla ottaa muutamat hieman virallisemmat 1v kuvat, sillä maisema oli uskomaton. Minulla on aika huikea tilanne, kun oma veli opiskelee valokuvausta, joten aina välillä blogini lukijatkin saavat nauttia näistä kauniista kuvista, jotka ovat hänen käsialaa.

Löydettiin mummolan vintiltä kaunis potkukelkka, joka sopi erinomaisesti kuvauksiin. Kuvat otettiin heti pojan herättyä päikkäreiltä, joten hän ei kerennyt edes huomata istuvansa kelkan kyydissä. Talvisiin kuvauksiin sopi erinomaisesti myös lampaantalja lämmittämään. Mielestäni lapsikuvauksiin ei tarvitse mitään erikoista rekvisiittaa, sillä lapsi itsessään on jo niin valloittava. Tässä hieman talvisia tunnelmia maaseudulta. Edelleenkään täällä Etelä-Suomessa ei ole ollenkaan lunta, joten joudun fiilistelemään lunta vain näiden kuvien kautta. 
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Kuva: Juha-Matti Tenhunen PhotographyKäykää ihastelemässä Juha-Matin sivuilla hänen portfoliota, jossa on mm. upeita kuvia luonnosta. Sieltä löytyy myös tyylikäs

Lue koko postaus tästä