2.LUUKKU

Huhhuh, minkä keikan Kaija Koo eilen järjesti! Keikka oli aivan mahtava ja ilta jatkui pidemmälle, mitä piti, joten nyt neljän tunnin yöunien jälkeen ei kovinkaan paljon päässä pyöri mitään – tosin Kaija Koon biisit taitaa soida päässäni vielä ensivuodenkin puolella.

Ajattelin nyt vain pikaisesti tulla näyttämään teille, mitä tämän päivän luukuista löytyi. Joulukalenterit ovat vain niin ihania. Tämmöisiä kalentereita pitäisi olla vuoden jokaisena kuukautena, koska mikä voi olla parempaa kuin aloittaa aamu pienillä yllätyksillä. Mitä teidän kalentereista löytyi tänään?

L’Occitanen kalenterista löytyi minulle jo entuudestaan tuttu käsirasva. Vaikka tuote on jo tuttu niin olin todella iloinen, että käsirasva oli päässyt kalenteriin, koska tämä on parhaimpia käsivoiteita, mitä olen kokeillut.

KICKS:n kalenterista tuli sitruunan tuoksuinen huulirasva, mille oli kyllä tarvetta, koska huuleni ovat todella kovilla nyt pakkasen takia. Testailin heti huulirasvaa ja se oli todella miellyttävä levittää ja pitää huulet pitkään kosteutettuna.

KICKS:n kalenterista koin tänään pienen miinuksen. Kun olin avaamassa 2.luukkua, niin huomasin 1.luukkuun

Lue koko postaus tästä