2019 atc-haaste

Blogissani on aika tullut aloittaa uusi alku uudelta pohjalta. Se tarkoittaa haastetta heti tammikuun ekasta päivästä alkaen. Vuoden lopussa sinulla voi tulla olemaan 12 upeaa atc;ta/ atc-kolikkoa, jotka voivat olla niin tekemisen riemulla tehtyä kuin tunteiden matka sisinpääsikin.

Haaste alkaa tammikuussa ja ilmestyy kerran kuussa aina kuun eka päivä.   Ajatuksena on tehdä mallikuvan mukaan sellainen atc tai atc coin, joka sinua puhuttaa. Onpa atc sitten omaksi iloksesi voimakirjaksi kasattu, mittojen mukainen maalaus tai vaihtoon tehty. Sillä ei ole merkitystä. Kunhan on Itsellesi mieluisat työt, jotka teet juuri tätä haastetta varten ja kortin koko on 6,4×8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)

Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen. Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona. Lisäksi linkität julkaisusi haasteeseeni kommenttilaatikkoon ja haasteeni julkaisuusi, jotta

Lue koko postaus tästä