21 faktaa 21-vuotiaasta

Täytän tänään 21 ja sen kunniaksi päätin kertoa teille 21 faktaa minusta. Toivottavasti opitte jotain uutta!
1. Olen luihuinen – lapsena tämä fakta kiukutti minua kovasti ja tahdoin tietenkin olla Rohkelikko. Nykyään olen kuitenkin sujut asian kanssa ja hyvin ylpeä tupani edustamista piirteistä.
2. Lapsuuden idolini oli kirjailija Eoin Colfer ja tapasin hänet kirjamessuilla 2013. Annoin Colferille kirjeen, johon olin jättänyt myös varmuuden varalta oman osoitteeni. Pari viikkoa tapaamisen jälkeen sain postissa postikortin, sekä Artemis Fowl 10 vuotta limited edition keräilykappale kirjan Colferin nimikirjoituksella varustettuna. Se on oikeasti yksi eniten tunnearvoa omaavista tavaroistani.
3. Ensimmäinen sana jonka opin kirjoittamaan oman nimeni jälkeen oli rosebud. Tietäjät tietää.
4. Olen joko hyvin kilpailullinen tai sitten en edes yritä. Yleensä kuitenkin otan kilpailun hyvin tosissani. Syytän tästä sitä, että olen nuorin lapsi ja minulla on useampi vuosi ikäeroa sisaruksiini. He siis osasivat ja tiesivät lapsena enemmän, joten minulla oli kova tahto näyttää osaavani jotain.
5. Minulla on

Lue koko postaus tästä