25 Kysymystä Ihonhoidosta

Mahtaakojan joku vielä muistaa, kuinka pari vuotta sitten kirjoittelin muutamankin erilaisen haasteen liittyen niin kosmetiikkaan kuin bloggaamiseen ylipäänsä? Mun 20 Kysymystä Bloggaamisesta taisi nousta noista suosituimmaksi ja törmäsinkin siihen blogissa jos toisessa, mistä olin ihan hurjan iloinen ja otettu! Nyt päätin vihdoin täydentää tätä kirjoittamalla haastepostauksen myös ihonhoitoon liittyen. Kysymykset saa ehdottomasti napata omaankin blogiinsa, jos yhtään mieli tekee ja postauksessa on totta kai omat vastaukseni kaikkiin kysymyksiin. Kuvituksena toimivat vanhat räpsyt mistäpä muusta kuin ihonhoituotteista!
1. Mikä on ihotyyppisi?
– Ihoni on kuiva ja herkkä. Kärsin myös atopiasta, mikä omalta osaltaan rajoittaa esimerkiksi sitä, kuinka usein ja mitä vartalovoiteita pystyn käyttämään ilman, että ihottuma lisääntyy. Kuiva iho taas aiheuttaa omat haasteensa varsinkin talvisin, sillä yhdenkin päivän laiminlyönti ihonhoidossa saa kasvot hilseilemään ja kiristämään kuivuuttaan.

2. Käytätkö silmänympärysvoidetta? Jos käytät, minkä ikäisenä aloit sellaista käyttämään?
– Käytän ehdottomasti! Aamuisin ja iltaisin mulla on käytössä pääasiassa eri tuotteet enkä voisi olla ilman. Tarkkaa ikää en