3 HYVÄÄ ASIAA


Kolme hyvää asiaa päivissäni
– Jonkinlainen rutiini. Vaikka aamuisin ei tekisi yhtään mieli herätä kouluun, on siinä heräämisessä aikaisinkin edes jotakin pientä hyvää. Koulun vuoksi miulla on aina jonkinlainen rutiini päivissäni myös vapaa – ajallani, vaikka koulu viekin siitä vapaa – ajastanikin suuren osan.
–  Nauru. Nauran joka päivä melko paljon ja mielestäni nauru tekee vain hyvää ja samalla se myös tekee elämästä heti paljon rennompaa 😀
– Tällä hetkellä liikunta tuntuu erittäin kivalta ja mukavalta ja se onkin tällä hetkellä yksi hyvä asia päivissäni. Nyt tuleekin päivittäin käytyä ainakin edes pienellä lenkillä, joskus hieman pitemmällä. Tämä innostukseni (ainakin hetkellinen) johtuu luultavasti tästä uudesta aktiivisuusrannekkeestani.
Kolme hyvää asiaa minussa
– Olen aika pikkutarkka ja luulen, että se on hyvä asia minussa. En halua tehdä mitään hutiloiden vaan haluan tehdä kaiken juuri sellain kuin haluan – täydellisesti. Välillä tämä tuntuu toisaalta itsestäni huonolle puolelle, sillä vaadin itseltäni juuri tämän takia aika paljon. 
– Osaan nauraa myös itselleni

Lue koko postaus tästä