3 X Mun huonot hyvät puoleni

Blogeissa näkee usein ”X määrä huonoja tapojani ja X määrä hyviä tapojani” tyylisiä postauksia, mutta itse päätin ottaa tällaiseen postaukseen vähän uudenlaisen otteen. Koska mikään ei tietenkään ikinä ole mustavalkoista, niin ei myöskään huonot ja hyvät tavat tai piirteet. Siispä päätin tänään tuoda esille mun kolme huonoa hyvää piirrettä.


1. Olen todella tiedonjanoinen sekä omistuvainen
Jos kiinnostun jostain asiasta, niin tahdon tietää siitä kaiken. Olen aina ollut hyvä koulussa, sillä olen kiinnostunut asioista. Saatoin lapsena googlailla kaikenlaista mihin olin koulussa törmännyt, koska kirjoissa ei selitetty kaikkea tarpeeksi yksityiskohtaisesti. Koska ruudulta lukeminen oli mielestäni inhottavaa, niin tulostin kymmeniä sivuja pitkiä Wikipedia artikkeleita esimerkiksi maailmansodista, vapaamuurareista, evoluutioteoriasta, tai vaikkapa astrologiasta. Paperia on siis kulunut melkolailla ja aikaa myös. 
Saatan käyttää tunteja tutkiessani jotakin minua kiinnostavaa asiaa, vaikka se olisikin todella turhanpäiväistä. Esimerkiksi toisinaan huomaan katsoneeni kolme tuntia Harry Potter teorioita Youtubesta, ihan vaan voidakseni pohtia kaikkea mahdollista ja saadakseni ehkä tietää enemmän. Tiesitkö esimerkiksi sinä,

Lue koko postaus tästä