3 x tunnustukset juuri nyt

Nappasin Saaran Visual Diary -blogissa vilahtaneen blogihaasteen ja vastailin kysymyksiin sateisen sunnuntai-illan ratoksi. Seuraavaksi luvassa on siis muun muassa outoja tapoja, lempivaatteita ja ärsytyksen aiheita.

Juuri nyt …

3 x paha tapa
1. Liian myöhään valvominen ja hereillä kuikuilu, aivan ehdottomasti! Olen sellainen yökyöpeli, että jos reaalimaailma työaikoineen ei sitoisi minua, luonnollinen unirytmini olisi varmaankin kahdelta yöllä nukkumaan ja aamukymmeneltä ylös.
2. Kahvi & viini. Ensimmäinen maidolla, toinen kuivana ja kylmänä. Ei ole aamua ilman kahvia eikä tilannetta, jota viinilasillinen ei parantaisi. Kahvin ja viinin äärellä syntyvät parhaimmat juttutuokiot ja pohdinnat, ja voin vaikka vannoa, että ilman näitä nautintoaineita maailmassa keskusteltaisiin paljon vähemmän.
3. Nolottaa myöntääkin, mutten aina jaksaisi iltaisin pestä kasvoja. Kasvojen peseminen kuuluu samaan sarjaan vaatteiden silittämisen kanssa, tylsiä aikuisten velvollisuuksia. Toivon mukaan siellä ruutujen takana on muitakin, joista ripsivärinjämien hinkkaaminen silmistä on umpitylsää puuhaa.


3 x outo tapa
1. Valtaväestön mielestä kenties outoa, mutta en oikeastaan katso televisiota enkä suomalaisia viihdesarjoja (ainoat poikkeukset ovat Iholla

Lue koko postaus tästä