30 KYSYMYSTÄ & 30 VASTAUSTA

Heipsan ♥ Oon muutamassa blogissa törmännyt tähän kysymyspostaukseen ja mun oli heti pakko kopioida pohja omaankin blogiin! Mä rakastan vastailla kaikkiin kysymyksiin ja vielä enemmän tykkään lukea vastauksia muiden blogeista. Voisi kai sanoa, että mun sisälläni asuu pieni Ulla Taalasmaa, heh! Pidemmittä puheitta, tsekataan millaisia vastauksia multa löytyy, seuraavaksi mä haluan nähdä tän postauksen teidän blogeissa 😉

Avioliittoja: Toistaiseksi nolla, mutta meillä on hääsuunnitelmat käynnissä ja ensimmäiset jututkin ostettuna! Aloitin hääshoppailun kevyesti hääpuvun ostamisella ja samalla tuli hankittua myös kengät. Mun ei ollut tarkoitus aloittaa ihan noin isolla ostoksella, mutta kun nätti puku tulee vastaan todella halvalla hinnalla, on pakko toimia. Voihan se olla, että mieli vielä muuttuu, mutta en ainakaan menettänyt paljoa rahaa. Juhlapaikka ja jopa pitopalvelukin on alustavasti mietittynä, mutta vielä ei olla varattu mitään. Kertokaa jos teitä kiinnostaisi postaus asioista mitä on tähän mennessä päätetty häiden suhteen!

Kihloissa: Kyllä ♥ Niin parasta, kun viereltä löytyy ihminen, jolla on ne

Lue koko postaus tästä