300 päivää häihin ja välitsekkaus tekemättömistä asioista

Huh huh, 300 päivää ja alle 10 kk häihin. Just nyt tuntuu, et ollaan hyvässä vaiheessa häiden suhteen. Veikkaan kuitenkin, että syyskuussa, kun kesälomat on ohi ja pimeys alkaa painaa päälle, niin alkaa painamaan myös stressi hartioita.

Ajattelin teidän riemuksi vähän listata meidän tehtävälistaa, sitä kauhujen listaa, joka määrittelee mukamas haluaako Visa mun kanssa naimisiin tai kuinka onnistuneet meidän häistä tulee. (Häästressi se sitten on hassu juttu.) Meidän jatkuvasti elävää tehtävälistaa pääsee tarkastelemaan täältä.

Eilen juhlittiin Lassi-bestmanin valmistujaisia!:)
No ihan ekana yleisesti, että häiden koristukset alkaa olla aika hyvässä kunnossa ja hankittuina. Maljakot täytyy käydä vielä ostamassa (tämä tehdään luultavasti elokuussa) ja pöytäkattauksia ja niiden koristuksia täytyy vielä mallailla meidän ruokapöydällä. Mikä näyttää hyvältä ja miten päin pyöreän maljakon täytyy olla jne. Tästä tulee hauskaa, Visa on luultavasti vähemmän onnessaan, kun kääntelen millin verran asioita sinne ja tänne.

Tässä kesälomalla täytyy pyörähtää Tampereella sukuloimassa, joten käydään samalla katsomassa yhtä sormusta, johon olen silmäni iskenyt.

Lue koko postaus tästä