33 kysymystä & vastausta


Blogeissa on viime viikkoina kiertänyt ahkerasti Pupulandia-Jennin ihastuttavasta blogista liikkeelle lähtenyt 33:n kohdan kysely, joka tuo mieleen ala-asteen kaverikirjat, joiden kysymyksiin vastattiin suurella hartaudella.

Alta selviääkin muun muassa, kuinka monta lävistystä minulla on, kenen kanssa puhuin viimeksi puhelimessa ja mikä on ehdottomasti paras vuodenaika – ja linkkailkaapa muuten kommenttiboksiin, jos olette itse innostuneet vastailemaan kysymyksiin!


Avioliittoja: yksi, ja toivon mukaan myös ainoa. Menimme naimisiin heinäkuussa 2014, eli ensi kesänä juhlitaankin sitten puuhääpäivää.

Kihloissa: menimme kihloihin vuoden 2011 loppupuolella, sormuskaupoille suunnistimme heti seuraavana päivänä. Kihlasormuksen valitsimme yhdessä, mutta vihkisormuksen mies valitsikin yllättäen ihan itse – ja nappiin meni!
Lapsia: ei yhtäkään, ainakaan vielä. Lapset eivät tunnu ajankohtaiselta asialta elämässäni enkä ole koskaan potenut vauvakuumetta, vaikka näin kolmenkympin kynnyksellä biologinen kello tikittää jo kovaa vauhtia ja ikä alkaa asettaa asialle omat paineensa. 
Lemmikkejä tällä hetkellä: ei ole, mutta koirakuume on kova! Pikkutyttönä minulla oli kaksi mustaa kania, ja pitkällisen painostuksen jälkeen minusta tuli lopulta onnellinen koiranomistaja 9-vuotiaana. Hauveli

Lue koko postaus tästä