4. JA 5.LUUKUT

Viime päivien luukkujen sisällöt ovat olleet todella kivoja, varsinkin ystäväni kokoamasta kalenterista 4. ja 5.luukut olivat aivan mahtavat! Nyt on jo todella vaikea odotella aina seuraavaan päivään, että saa avata seuraavat kalentereiden luukut, koska heti alkaa miettimään päivän luukkujen avaamisen jälkeen, että mitähän kivaa seuraavista luukuista löytyy.

Hennan kokoamasta kalenterista löytyi eilen Catricen eyeliner ja pari sivellintä. Aivan ihanan tuotteen Henna oli luukkuun valinnut ja mielenkiinnolla alan tätä testaamaan.

KICKS:n 4.luukku oli hieman tylsä, koska sieltä löytyi ripsiväriharjoja. En ikinä käytä erikseen ripsiväriharjoja vaan käytän aina ripsivärien omia harjoja.

L’Occitanen kalenterista tuli kirpsakan tuoksuinen vartalovoide, mitä heti kokeilin. Voide imeytyi nopeasti ja iholle jäi hieman sitruskarkin tuoksu.

Tämän päivän luukuista Hennan kalenterin tuote oli taas paras. Henna oli valinnut kalenteriin Essencen irtoripset. Pidän Essencen tuotteista todella paljon ja on kiva päästä kokeilemaan nyt merkin irtoripsiäkin. Ja onhan toi paketti aika söpö!

L’Occitanen kalenterista tuli taas käsivoide. Ensin hieman harmitti, että nämä käsivoiteet oltiin laitettu niin

Lue koko postaus tästä