5 vinkkiä ensimmäisestä työviikosta selviämiseen loman jälkeen


 Nyt ollaan siinä vaiheessa kesää, että se töihin palaaminen on käsillä ja täytyy myöntää, että hiukan mieli on haikea ja pientä ahdistustakin tunnen siitä, että loma loppuu. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja kesästä voi ottaa kaiken hyödyn talteen, huolimatta siitä millaisia ilmoja se kesä meille vielä tarjoilee.


Ulkoileminen
Työpäivän päätteeksi on hyvä ulkoilla, jotta mieli piristyy ja saa muuta ajateltavaa kuin työstressin, joka väistämättä ottaa aluksi vallan, kun töihin palataan. Ota kumppani mukaan ja jos mieli tekee, pura huolesi tai sitten vain nauti seurasta jutustellen kävelylenkillä. Tärkeintä on kuitenkin rentoutua ja liikkua luonnossa, se voimaannuttaa.
Entä jos sataa? Loppujen lopuksi sadesääkään ei haittaa, jos omistat kunnolliset varusteet, jotka pitävät vettä. Olimme nimittäin Kolilla juoksemassa ja vaikka vettä sitten viimeisenä päivänä tuli anteliaasti, niin uskaltauduimme silti lenkille ja sopivissa vettä pitävissä takeissa oli ihan kiva juosta. Happirikas ilma ja mukavan vaihtelevainen (lue karmeat mäet siellä metsässä) maasto innosti juoksemaan ja vain legginssit hieman

Lue koko postaus tästä