5 Vinkkiä Muumimaailmaan

Lähdettiin vähän ekstempore sunnuntaina ajelemaan kohti aurinkoa, eli Naantalia. Jo viimekesänä tutuksi tullut Muumimaailma ei kyllä pettänyt tälläkään kertaa ja yhdistettiin se kivasti taas Naantalin kylpylään. 

Listasin teille vähän juttuja, joita kannattaa ottaa huomioon kun lähdette lasten kanssa reissuun. Toimii varmasti myös muihinkin kuin Muumimaailmaan! 

1. Pukeudu helposti 

Ehdottomasti parhaat kengät lapsille oli Crocsit/vastaavat nopeasti puettavat ja riisuttavat jalkineet.  Kaksi ja pian neljävuotias kun eivät ainakaan meillä osaa päättää kummin haluaisivat mennä eteenpäin; ilman vai kengillä.Valkattiin myös aamulla jo kotona aurinkoiseen päivään lyhyet hihat, mutta pitkät lahkeet. Mielummin risat housut kuin polvet ilman mitään suojaa. Useimmalla lapsella on kova meno päällä poluilla sekä varsinkin muumitalon läheisyydessä asfaltilla.

 

2. Älä aikatauluta

Lapset viihtyy paremmin kun ei ole kiire mihinkään. Älä siis yritä yhdistää samaan päivään Väskiä tai stressaa siitä ehdittekö illalla kylpylään polskimaan. Varaa muita menoja varten lisäpäiviä tai karsi kesän menoista budjetin mukaan. Me oltiin paikalla noin kello 11 ja pois lähdettiin viiden hujakoilla. Illalla

Lue koko postaus tästä