5 x 3 hyvää asiaa


Alkuvuonna blogeissa on levinnyt ihanan positiivinen 3 hyvää asiaa -haaste, jota olen ilolla seurannut. Muiden bloggaajien vastaukset ovat saaneet niin hyvälle mielelle, että lähdin nyt itsekin levittämään positiivisuutta ja keksin kivoja juttuja elämäni eri osa-alueilta.

3 hyvää asiaa päivissäni

Pienistä asioista iloitseminen. Jokapäiväiset pienet asiat – suloiset koiranpennut, sorsien ruokkiminen, kukkakimput kotona, kissakuvioinen kylpytakki ja aamukahvi suoraan kylpyhuoneeseen, vihdoin kirjastoon saapunut kirjavaraus, päiväunet mukavassa oloasussa – jaksavat ilahduttaa minua päivästä ja viikosta toiseen. Pienet, arkiset huomiot, sattumukset ja onnenhiput tuottavat jatkuvasti iloa ja oivalluksia.
Yhteiset hetket miehen kanssa. Päivieni paras asia on ehdottomasti kaikki yhteinen aika mieheni kanssa. Ristiin menevien työaikojen vuoksi yhteinen aika jää toisinaan aika vähälle, mutta ehkäpä juuri siitä syystä pieniäkin yhteisiä tuokioita osaa arvostaa entistä enemmän ja nauttia ihan tavallisistakin asioista kuten ruokakauppareissusta.

Liukuva työaika. Muun muassa yllä mainitusta syystä loistava, arkea ja omien menojen rytmittämistä helpottava asia. On vapauttavaa, ettei työpaikalla noudateta aivan orjallisesti kahdeksasta neljään -rytmiä, vaan omia

Lue koko postaus tästä