5 x arjen oivalluksia


Viime viikkoina olen tehnyt arjessa muutamia, pääasiassa ruokaan ja hyvinvointiin liittyviä mainioita havaintoja ja oivalluksia, jotka halusin tulla jakamaan teidänkin kanssanne.

Kauratuotteet. Kevään aikana minusta on kuoriutunut oikea kaurauskovainen. Kaurapohjaiset tuotteet ovat mainio valinta, sillä niiden rasvahappokoostumus on lyömätön (ei eläinrasvoja tai kovetettuja kasvirasvoja) ja ne sopivat niin vegaaneille kuin maidottomiin ja laktoosittomiin ruokavalioihin. Lisäksi samalla voi tukea kotimaista maanviljelyä ja elintarviketeollisuutta, sillä muun muassa Plantin ja Valio Oddlygoodin tuotteet valmistetaan Suomessa.
Kaurakermasta innostuin jo viime vuoden puolella, ja siitä saakka meidän pikku keittiössämme kaikki kerma on korvattu kaurakermalla. Viime aikoina muutkin kaurapohjaiset tuotteet ovat päässeet kaupasta kotiin asti, ja kaikkea on testattu kaurajogurtista kauramaitoon. Erityisen ison suosituksen annan Plantin kauratuotteille; Plantin maustetut kaurakermat toimivat hyvin ruoanlaitossa (esimerkiksi kala ei tarvitse muuta kuin kourallisen yrttejä & Planti Onion -kermaa) ja herkkuhetkinä on ihana juoda Plantin Oat Mocha, kaurapohjainen ja suklaanmakuinen jääkahvi, jossa ei ole lisättyä sokeria.

Lidl. Minulle käy säännöllisesti niin, että tietyin

Lue koko postaus tästä