50 shades of…

Sukatuttaa taas pitkästä aikaa!Oon saanut neulomismoodin taas päälle ja se on ihanaa. Se on vapauttava tunne, kun tietää, että nyt ei oo kiire ja saa nauttia vain neulomisesta.

Tätini pyysi minua neulomaan serkkuni miehelle sukat vuoden alussa. Omista varastoista löytyi sopivia lankoja miesten raitasukkiin. Näistä jääneistä langoista sais heti perään toisetki, vähän pienemmät miesten sukat, mutta oon päättänyt etten neulo nyt jemmaan mitään vaan pyrin pääsemään ylimääräisistä langoista eroon. 

Miesten perussukat
Puikot 3,25mmSilmukoita 52s (13s/p)Lanka Pirta sukkalanka t.harmaa ja harmaaLangankulutus 111gKoko 45

Sukat on hyvin yksinkertaiset: 2 oikein 2 nurin-resoria varresta ja jalkapöydän päältä. Halusin, että sukkien juju on nyt ne raidat enkä lähtenyt tekemään lisäksi mitään muuta. Sukkien jalkaterä on valehtelematta aivan naurettavan pitkä. Yhtä pitkä kuin minun käsi kyynärpäästä melkein puoleen väliin kämmentä.
Tämä on ensimmäinen vuosi aikoihin, kun mua sukatuttaa näin lähellä toukokuuta. Yleensä lisääntynyt valo ja lämpö hyydyttää sukkainnostuksen ja alkaa huivien ja kaiken muun kässäilyn kausi. Nyt neulon kerrankin itselleni ohuita sukkia mulle

Lue koko postaus tästä