5X KESÄN KIVOIMMAT TRENDIT

my favourite summer trends

Kesä on loistavasti jo hyvällä mallilla aivan lähellä kesäkuun loppua, joten nyt jos milloinkaan on melkeinpä viimeinen aika mun jakaa tänne suosikkini kesän kivoimmista trendeistä. Aluksi mun täytyi toteuttaa tämä postaus jo aikoja sitten toukokuun puolella, mutta jotenkin vain tämä on jäänyt roikkumaan tänne luonnoksien joukkoon. Ehkä ei vielä ole liian myöhäistä julkaista tätä nyt, eihän?

Jos muistatte niin keväällä julkaisinkin tänne muutamat omasta mielestäni ihanimmat lemppari trendit kevään ajan vallitsevimmista trendeistä niin sen johdosta ajattelin nyt välillä näin vuodenaikojen vaihdellessa tehdä tälläistä katsausta uusimpien trendien pariin. Mitä mieltä te olette tästä ideasta? Tällä kertaa listan joukkoon on päässyt ihania kesän trendejä kuten esimerkiksi tämän vuoden kohutuimmat housut kuin myös tuttu hattu ysäriltä. Mites on, iskeekö nämä trendit myös teihin?

CYCKLING SHORTS

Ensimmäisenä on pakko mainita ehkäpä tämän kesän eniten omassa käytössäni oleva vaatekappale. Jotkut eivät lämpene pyöräilyhousuille ollenkaan, mutta mulle ne on kuin maansa myynneet. Itse yhdistän pyöräilyshortsit

Lue koko postaus tästä