5×3 hyvää just nyt! 

Laura haastoi mut jo aikoja sitten tähän haasteeseen miettimään niitä omia ilonaiheita. Tää tulikin tosi hyvään saumaan, koska töitä on ollut aika paljon ja oli kiva pysähtyä miettimään että mikä pistää mut just nyt hymyilemään ja tekee onnelliseksi. 

Kolme hyvää asiaa päivissäni

Rutiinit ja tasapaino

Lähden töihin joko 5:30 tai 7:00 ja palaan kotiin viimeistään viideltä. Arki on tasaista ja viikonloput vapaita, jollen pelasta työkavereita pulasta. Oma pää pysyy hyvin kasassa kun jo muutenkin aikataulutettu arki ei saa ärsytyksiä työvuorojen sumplimisesta, meillä kun ei ole mahdollisuutta vuorohoitoon mitä kuitenkin tarvittaisiin. Olen kiitollinen työnantajalleni tästä mahdollisuudesta vaikka työskentelen pääsääntöisesti vuorotyötä vaativassa paikassa.

Nykypäivän somekulttuuri

Tammikuussa aloittaessani kokopäiväiset työt olin peloissani. Oltiin aika tiiviisti arjet viimevuonna yhdessä parin ystäväni kanssa ja ahdisti ajatus että työt vievät mut eteenpäin. Mutta ihanasti ollaan pidetty joka päivä yhteyttä Whatsapissa ja kuvat kummilapsista piristää työpäivää. Ääniviestejä kuuntelen hihitellen vessassa työpäivän aikana vaikka niissä ei ole yleensä päätä eikä häntää.

Tasavertaisuus. Meidän

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliThe hat
Seuraava artikkeliDear Friend