6. luukku: XZ-arvonta

Kaupallinen yhteistyö
Kuten joulukalenterin teemastakin voi päätellä, on XZ-tuoteperhe on suomalainen. XZ valmistaa kaikki shampoot, sekä hoitoaineet Suomessa Heinävedellä, tehdas työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä ja tulevaisuudessakin tämän jo 60-vuotta toimineen yrityksen tuotanto, sekä suunnittelu tullaan pitämään Suomessa. Tuoteperheeseen sisältyy tällä hetkellä yli 40 erilaista hiustenhoitotuotetta. XZ pitää tärkeänä kotimaisuuttaan, kotimaisuuden lisäksi hyvin tärkeä painopiste annetaan ympäristöystävällisyydelle ja turvallisuudelle. Kotimaiset pakkausmateriaalit, raaka-aineet, sekä palvelut ovat todellakin ylpeydenaihe!

Suomen juhlavuoden kunniaksi XZ valmistaa nyt mustikka-shampoota, sekä hoitoainetta. Tuotteiden sisältämä mustikansiemenöljy sisältää runsaasti omegahappoja ja antioksidantteja, sekä kotimaisesta sokerijuurikkaasta uutettu betaiini kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Tuotteissa on pehmeän metsämustikan tuoksi, eivätkä ne sisällä silikoneja. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus.
Me aikuiset pääsimme testaamaan mustikka-tuotesarjan tuotteita. Tuoksu on miellyttävän mieto, ei todellakaan mikään teollinen ja väkevä. Tuotteet ovat toimineet hyvin ja olemme olleet kaikinpuolin tyytyväisiä. Suositus näille!

Erikseen lapsille suunnitellut XZ Muumi-tuotteet on valmistettu ilman väriaineita, sekä silikoneja.  Mieto koostumus on erinomainen hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Suihkushampoo

Lue koko postaus tästä