6 vinkkiä mihin Riiassa kannattaa mennä

Rakkauslukkoja
Olin pääsiäislomalla Riikassa torstaista sunnuntaihin. Hankimme Riika-kortit, joka maksoi 72 tunnilta 35€. Riika-kortilla pääsi kulkemaan ilmaiseksi julkisilla kulkuneuvoilla. Lisäksi kortin mukana tuli kuponkeja (jotka kannattaa pitää matkassa mukana koko ajan!), joilla pääsi ilmaiseksi tai sai alennusta eri nähtävyyksiin. Riika-kortteja pystyi ostamaan mm. lentokentältä ”Welcome Riga”-pisteeltä.
Riikassa on monenlaista nähtävää, mutta aika ei mitenkään koskaan riitä kaiken mahdollisen näkemiseen. Seuraavassa kuusi vinkkiä kivoihin ja vähän erilaisiin ja lompakkoystävällisiin nähtävyyksiin!

KanaaliajeluKanaaliajelu on yksi kivoimpia tapoja nähdä uutta kaupunkia. Yleensä reissuilla kävellään paljon, joten kanaaliajelu tarjoaa loistavan vaihtoehdon lepuuttaa jalkoja ja selkää, mutta antaa silti mahdollisuuden nähdä paikkoja, joihin ei välttämättä muuten pääsisi tai ehtisi. Olemme käyttäneet kanaaliajelumahdollisuuden mm. Istanbulissa, Kööpenhaminassa sekä Pietarissa. Kanaaliajelut käynnistelivät ajeluitaan juuri huhtikuussa ja ajeluita tarjosi ainakin parikin eri firmaa. Me hyppäsimme veneeseen Bastionin kukkulan (Bastejkalns)  vierestä. Noin tunnin mittaisen ajelun normaalihinta oli 18€/hlö, joka on mielestäni melko suolainen, mutta Riika kortilla sai alennusta 50%. 9€ ajelusta oli jo huomattavasti

Lue koko postaus tästä