6 x arjen ilot


Arki-iltakin muuttuu pikkulauantaiksi, kun kattaa iltapalan keittiön sijaan parvekkeelle ja vaihtaa päivän kuulumiset laskevan auringon kajossa. Tällaiset pienetkin hetket tekevät arjesta juhlaa.

Kukkia, tietysti! Mies pitää leikkokukista yhtä paljon kuin minä, joten meillä on aika usein kukkia, parhaimmillaan muutamakin kimppu, ja kukkien lakastuessa jompi kumpi on jo ostamassa uutta kimppua. Viime viikkoina keittiön pöydällä ovat ilahduttaneet kirkkaan oranssit liljat.

Kahvilla käyminen lukeutuu ehdottomasti arjen pieniin iloihin. Kahvilakäyttäytyminen ajautuu kuitenkin helposti siihen, että alas istahtamisen sijaan nappaa take away -mukin mukaan ja hörppii kahvinsa siitä asioita samalla hoitaen. Eräänä iltapäivänä istuskelimme pitkän aikaa Pella’s Cafessa ihmettelemässä maailman menoa. Vähemmän kiirettä ja enemmän tällaisia rauhallisia kahvilailtapäiviä, kiitos!

Tällä viikolla olen kirjoitellut kirpputoreista ja second hand -liikkeistä pariinkin otteeseen. Löytöjen tekeminen on aina yhtä kutkuttavan ilahduttavaa, ja viimeisin ostokseni on Kaunottaresta & Kulkurista neljän euron hintainen kaulakoru. Ihastuin koruun heti, sillä se toi mieleeni vapaina liehuvat auringon haalistamat hiukset, hiekkaiset varpaat ja pitkät, heinikkoon sotkeutuneet helmat.

Sarjassamme

Lue koko postaus tästä