6 x kuvaa uudelta vuodelta

Vuoden ensimmäinen postaus, jee. Toivottavasti teillä meni vuodenvaihde hyvin, meillä se sujui oikein rattoisasti, kuten aina. Meillä on kavereiden kanssa aina kivaa. Höpötetään, pelataan pelejä ja välillä käytiin ulkosallakin rakettien vuoksi, kuten näin uutena vuotena on tehty. Vaikka keli olikin aina hurja, niin lämpimästi pukeutumalla siellä tarkeni vallan mainiosti.

Vaatetuksen halusin hienoksi, halusin tyllihametta ylle, mutta koska oltiin koko ilta ihan vaan iltaa istuen meillä, niin en mitään perinteisiä asukuvia halunnut napata. Räpsittiin vaan muutama hassu kuva just melko hämärällä, joten heitin rennosti Timberlandit jalkaan ja mun lemppari teddytakin ylle. Ulkona käydessä ylle tuli kyllä lämpimät housut, toppatakki, pipoa ja Uggit, eli oikeasti lämpöisillä varusteilla mentiin.

Kokeilin myös kameralla uusia tapoja kuvata ilotulitteita, mutta en oikein ennättänyt sisäistyä siihen kunnolla. Kävimme ulkosalla pari kertaa ja vain ensimmäisellä kerralla kamera lähti mukaan, sillä lumisadetta oli luvattu loppuillasta kovasti. Kun lähdimme toisen kerran ulkosalle abouttiarallaa ilta 10 jälkeen, niin en missään nimessä olisi ottanut

Lue koko postaus tästä