6 x lempihuulipuna

Haluaisin pitää itseäni kokeilevana ihmisenä, mutta siitä huolimatta tartun tuttuihin ja turvallisiin valintoihin päivästä toiseen. Räväkin huulipunani taitaa olla kylmä violetti, jota en rehellisesti sanottuna ole käyttänyt kertaakaan. On hauska, kuinka meikkitrendit ovat muuttuneet viimeisen viiden vuoden aikana, sillä muistan vielä ajan, jolloin huulipunia ei juurikaan käytetty – ja nykyisin ne ovat osa lähes jokaisen jokapäiväistä meikkiä. Huulipunalla saa helposti piristettyä muuten tavallista meikki ja varsinkaan, kun en tavallisesti aamuisin ehdi mitään kovin erikoisia meikkejä tekemään.

En ole kovinkaan paljoa esitellyt täällä huulipuniani, joten halusin kertoa teille kuusi tämänhetkistä suosikkiani! 🙂 Vuodenajan trendit vaikuttavat vahvasti lemppareihini, mutta mukana on myös pitkäaikaisia luottotuotteita. Käytän sekä nudesävyjä että tummempia värejä ja mukana on niin perinteisiä huulipunia kuin nestemäisiäkin 🙂


Mac Cosmetics Satin Lipstick sävy Faux
Faux on täydellinen your lips but better -sävy, joka imartelee mielestäni meikkiä kuin meikkiä. Se on viileähkö, hillitty mauve pinkki. Punan satiininen koostumus liukuu huulille pehmeästi ja pysyy huulilla hyvin.

Lue koko postaus tästä