6 x Nappaa nämä asiat Curly Girl -metodista itsellesi

Jos et ole elänyt kiven alla, tiedät mikä on Curly Girl -metodi. Itse en sitä täysin ole vielä testannut enkä aiokaan ennen kesälomia kun hiuksia ei tarvitse laittaa esimerkiksi konsulenttitöihin, mutta halusin silti jakaa vinkit jotka siitä kannattaa jokaisen ottaa omaan hiustenhoitoonsa vaikkei metodia täysin noudatakaan.

Mulla on näissä kuvissa hiukset tulleet juuri pesusta ja olen puristellut ne froteepyyhkeellä kuivaksi. Näistä näkee aika hyvin siis sen, miten paljon sitä omaa kiharaa ja lainetta olisi hiuksessa. Veikkaisin siis, että itselle Curly Girl -metodi siis onnistuisi käden käänteessä jos en haluaisi hiuksia muotoilla saatika värjätä Elumenilla.

1. Syväpuhdista hiukset säännöllisesti. Curly Girl -metodi aloitetaan Final washilla, eli oikeasti syväpuhdistavalla, muotoilutuotteet ja silikonit hiuksesta vievällä shampoolla. Hiusten syväpuhdistamista on erittäin hyvä noudattaa myös CG-metodin ulkopuolella, sillä hiukseen ja hiuspohjaan kertyy helposti kaikenlaista ylimääräistä, joka vaikuttaa mm. hiusten tuuheuteen sekä väriin.

Esimerkiksi tämä arvostelemani Cutrin Ainoa syväpuhdistava shampoo on oiva valinta (postaus

Lue koko postaus tästä